photoBanner-template

Afgelopen jaar hebben we voor veel opdracht gevers verschillende mooie projecten afgeleverd. Hier een overzicht van een aantal mooie projecten.

 

In begin 2015 waren we verantwoordelijk voor het vliegsysteem in club Villa Thalia te Rotterdam we hebben onder meer shows gedraaid mensen en objecten laten vliegen door de Club. Ook hebben we hier voor een aantal materialen geleverd zoals karabiniers, swifels, harnassen, en andere benodigdheden om alles veilig te laten verlopen. 

 

stukje 1  stukej 2.1

 

In januari 2015 waren we bezig in de Rai te Amsterdam voor een groot mega project. In opdracht van Unlimited Productions BV te Breda. Wij waren op dat project verantwoordelijk voor alle trussing en sitecrew werkzaamheden.

 

stukje 21  stukje2.1

stukje 2.1

 

2015 Was ook het jaar dat we in opdracht van Unlimited Productions een groot project in Seoul Zuid-Korea hebben uitgevoerd. 

Er 4 grote zeecontainers en een groot vrachtvliegtuig van uit europa voor dit project naar Seoul gegaan. We hebben er 2 weken met een groot team intensief samen gewerkt om dit Highe Corporate Event tot een mooi einde te brengen.

 

stukje 3

stukje 3.1  stukje 3.4

stukje 3.5  stukje 3.3

In 2015 zijn we ook de samenwerking aan gegaan met stagefreaks.nl om de Cursus veilig werken op hoogte op de zetten voor de evenementen wereld. Omdat de evenementen wereld voor veel mensen een onbekende wereld is zijn er ook niet echt duidelijke regels. 

Mensen die in de evenementen wereld werkzaam zijn werken dus in een heel grijs gebied van richtlijnen en arbeidsregels van uit het wetboek. Om mensen veilig te leren klimmen. En Bewust te maken van de risico's van het werken op hoogte. Ook vinden wij dat er te weinig mensen weten hoe ze iemand moeten redden bijvoorbeeld na een van. Met ons cursus aanbod proberen we hier verandering in te brengen. 

Kijk voor meer informatie over de cursussen op stagefreaks.nl of neem contact met ons op.

 

stukje 4.1  stukje 4.2  stukje 4.3

stukje 4.4  stukje 4.5 

Voor de Firma Purple Group te Schijndel Zijn we op heel veel dance events geweest voor het verzorgen van de rigging. Zoals het jaarlijkse dance event Masters of Hardcore, Flying Dutch, Day At The Park, Lakedance, Paaspop Schijndel, Dancevalley en nog een groot aantal andere evenementen.

 

stukje 5.1  stukje 5.6

 

Afgelopen zomer zijn we in opdracht van Unlimited Productions BV afgereisd naar Odense Denemarken. Hier hebben we met een productie team het dance podium van het TinderBox festival mogen bouwen. Wij voerde verschillende werkzaamheden uit waaronder bouw van de stage en de bouw site verlichting en de rigging.

 

In het najaar van 2015 hebben we in opdracht van Eventec BV de rigging verzorgt voor verschillende tv producties ondermeer voor Het beste idee van Nederland, Kinderen voor Kinderen in Het nieuwe Luxor theater, de finale van Beste Idee van Nederland, Junior Songfestival en nog een aantal andere producties. Voor een aantal van deze producties hebben wij de hijsplannen en de berekeningen gemaakt. Ook hebben we voor een aantal producties takels, oppik materiaal en dakstaal geleverd.

 

Voor rotterdam Rigging BV hebben we het hele jaar door producties gedaan zowel in Nederland als in het buitenland. We hebben ondermeer werkzaamheden uitgevoerd in Antwerpen het spotpaleis en de Lotto arena maar ook de Beurs hal in Brussel. Maar ook de Rai in Amsterdam hebben we regelmatig werkzaamheden verricht voor evenementen en beurzen.