photoBanner-template

 

Van Loon Rigging was de afgelopen tijd betrokken met de volgende projecten:

 

Nieuw bij Van Loon Rigging in de verhuur.

  • - Reddingset met Petzl Jag System.
  • - stijglijnen om veilig omhoog te klimmen.
  • - Diverse maten staalkabel 1 ton WLL van 0,5m. t/m 5m.
  • - horisontale safety lijnen.
  • - touwladders met valstop systeem. 

 

Van Loon Rigging heeft cursus redden op hoogte.

1 mei heeft Van Loon Rigging weer 2 mensen opgeleid om te kunnen redden op hoogte. En een persoon voor de basis cursus veilig werken op hoogte.

Het was een mooie maar zwaare dag, wij feliciteren de kanidaten met het behalen van de cusus.

projectenfoto

foto projecten

Van Loon Rigging in Zuid Korea Seoul

In Opdracht van Unlimited Productions BV zitten we 2 weken in Seoul voor een high corporate event. In het Hyet hotel in Seoul Zuid Korea. 

We assisteren hier bij de technische productie van het event

IMG 0900 IMG 0909

Van Loon Rigging en Stagefreaks.nl houden samen 2 demo dagen.

 

Op 7 & 8 mei hebben we 2 demo dagen voor de cursus veilig werken op hoogte. 

Kom gezellig langs en wij vertellen je alles over de cusus. schrijf je nu in op Stagefreaks.nl

BANNER DEMO-DAGEN-FREEK UND STACEY

 

Van Loon Rigging Koopt materiaal.

 

Afgelopen weeken zijn we druk bezig geweest met de aanschaf van takels, truss, staalkabels, beamclamps, sofsteels en andere benodige hijs materialen. En we zijn bezig met de ontwikkeling van een sturing voor direct gestuurde takels. Meer info volgd over dit product. IMG 0846

Dit alles voor de verhuur voor evenementen of de industrie.

Ook zijn we in het bezit van een aantal harnassen en ander klimmateriaal deze zijn speciaal voor de verhuur aangeschaft. 

voor een offerte mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel: 06 - 45 06 75 22  

 

 

 Van Loon Rigging Leverd operators en technische ondersteuning bij Dinnershow Villa Thalia / Club Villa Thalia 

 

Sinds afgelopen eind 2014 leveren we technische ondersteuning en operators voor een vliegsysteem bij Villa Thalia. 

Tijdens de shows vliegen we opjecten en mensen door de zaal. Ook zijn we leverancier van al het rigging materiaal dat gebruikt wordt om opjecten en mensen aan het vliegsysteem te kunnen hangen. Bij deze klus staat veilgheid op de eerste plaats.

Villa Thalia zit aan de Kruiskade in Rotterdam. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. 

 

De samenwerking met www.stagefreaks.nl 

Van Loon Rigging is in samenwerking met stagefreaks.nl begonnen met het opzetten van een cursus werken op hoogte. Deze cursus bestaat uit 3 varianten de Basis voor beginners, de Gevorderde variant en Redden op hoogte. Wij hebben deze cursus op de evenementenwereld samen gesteld. Om zo de veiligheid van personeel dat werkzaam is op festivals en andere evenementen te vergroten. Maar ook een stukje bewustwording van de gevaren die werken ophoogte en valbeveiliging met zich mee brengt.

Schrijf je daarom nu in voor de cursus op www.stagefreaks.nl/veilig-werken/cursussen

 

Diverse Rigging werkzaamheden voor Rotterdam Rigging BV.

Van Loon Rigging heeft de afgelopen tijd verschillende klim en rigging werkzaamheden uitgevoerd in opdracht van Rotterdam Rigging BV op verschillende locaties in Nederland en België. We zijn actief geweest in de Amsterdam Rai voor verschillende beurzen. In België zijn we bezig geweest in Bussels Expo Paleis 12 en in Oostende in het Kursaal gebouw. Hier hebben wij zorg gedragen voor de rigging werkzaamheden. Wij willen Rotterdam Rigging BV bedanken voor deze opdrachten.

 

Site productie voor Vestival 2014 in het Goffertpark.

Voor Unlimited Productions heeft Van Loon Rigging anderhalve week mee geholpen aan het opbouwen van Vestival 201. Dit is een nieuw R&B festival in het Goffertpark in Nijmegen. We hebben in 1 week tijd het Goffertpark opgebouwd tot festival locatie waar een geslaagde eerste editie van Vestival werd neer gezet. Wij willen Unlimited Productions BV graag bedanken voor deze opdracht.

 

Theater voostelling Moeder ik wil bij de Revue.

Van Loon Rigging Heeft in opdracht van Toprek Rigging BV een week lang klim en rigging werkzaamheden verricht in het Beatrix Theater voor de voorstelling Moeder ik wil bij de Revue. Deze voorstelling zal dit aankomende theaterseizoen te zien zijn in het Beatrix Theater. Wij wensen de crew en de cast veel succes bij het uitvoeren van deze voorstelling en bedanken Toprek Rigging voor deze opdracht.

 

Eerste Editie van Fruit Vibarations Festival 2014 te Moskou.

Afgelopen zomer is van Loon Rigging samen met een Team van Unlimited Productions BV in het vliegtuig gestapt naar Moskou om daar de technische productie van dit voor het eerst georganiseerde festival op ons te nemen. De eerste editie van Fruit Vibarations Festival 2014 dit vond plaats op 5 en 6 juli 2014. Wij bedanken Unlimited Productions voor deze opdracht en uitdagende week.